Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

Косівщина є лише одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край продуктивних ділянок і лугів, високих пагорбів і стрімких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її чарівність, а також багаті тварини та рослинність, особлива скарбниця цілком природних угруповань з її рідкісними, реліктовими рослинами та видами тварин, як ніде в Україні, крім індивідуальних замовлень., практики та ремесла насправді завжди приваблювали незліченну кількість мандрівників не тільки з нашої власної країни, а й з багатьох інших країн.

Історична Косова Косівщина: з' всі Івани<спанків style="display:none" itemprop="caption">Гостьовий будинок Двір Писанка, Косів, Україна – Booking.com

Загальна площа території 968 кв. км (6,5% площі області).Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Столичне населення становить 14552 (16,5%), сільське 73716 (83,5%) Область розташована в передгір’ях і спусках Карпат.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі населені пункти 45 Місцеві обласні ради 1 обласні міські ради 1 обласні сільські ради 39 60% населених пунктів району мають гірський стан. Підсумки роботи місцевого агрокомплексу за поточні роки підтверджують досягнення економічного клімату мікрорайону.

Тому протягом 2010 року його було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають і сукупні економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень заробітної плати. Рядовий дохід середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 ФОП та 720 юридичних осіб. Приймальна палата та Центр дозвілля сприяють створенню вигідних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державного зарахування, а також спрощення та https://www.placeofindia.com/forums/profile/luladgj88422599/ прискорення процесу надання дозволу в регіональному управлінні.

Продукція експорту включає також листяну деревину. як дерев’яні вироби, різноманітні промислові вироби. До складу імпорту входять транспортні засоби, вироби з каменю та гіпсу, полімерні вироби, метали та вироби з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в районі, становить 39 600 га (або 44% території області): 30% ріллі, 63.

Косів і Косівщина в раритетних фотографіях кінця ХІХ століття

8% woodlands. В основному регіональні особи – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також веде власне господарство, хоча область налічує 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також персональні пансіонати, 4 готелі, 1 база відпочинку для дітей, 4 готелі, 52 плантації.

Голиця і Кринчиста криничка МапаКосівДослідіть «Музей сакрального мистецтва» в Косових AllTrails

До ресурсів є автобусний маршрут (Косів-Київ). В районі працюють 652 предмети роздрібної торгівлі, 141 предмети громадського весільного харчування, 60 позицій замовника, 8 ринків. 19 видів їх вирішення, для сільської місцевості 15. Є 49 центрів культури, 50 бібліотек, projectslib.com 5 дитячі мистецькі заклади (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути) в районі.

Освітня інформація: в районі 55 старших. orgelportal. ch середні школи (10109 учнів там досліджують); 22 дитсадка (входить Юторопський учбовий центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний коледж 546 слухачів; 3 блогопости організації Рішення охорони здоров’я: Косівська ЦРБ 360 ліжок, м. Яблунів Обласна лікарня 100 ліжок, Кутинська міська лікарня 85 ліжок, Космацький санаторій 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 ліжко. Крім того, 10 медичних амбулаторій також надають своє лікування. У цій сфері працює 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний заклад:36, який зосереджений на підготовці кваліфікованих кадрів для народногосподарського стану: плодівників, пошукового поля. додатк монтувальники з ремонту сільгосптехніки, а також приладів, трактористи, водії, кухарі, майстри з плитки.

докладніше про p>

Успішний кейс в туризмі міста Косів

https://kosiv.club/library/encyclopedia-of-tripoli-civilization/73-add-to-book-1/ 635-реєстр-пам’яток-культури-Триполі-Черкаської області. html

Стиль Сфера компетенції Макет костюма, Художня натуральна шкіра, Макет меблів, а також виробів з дерева, Графічний дизайн. Знання прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, художня сталь, художня кераміка, творче ткацтво.