Косівщина туристична

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край багатих полів і полів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря та https://driptips. toro.com чиста вода. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні водні ресурси. Особливість цього регіону, його витонченість, а також багатство фауни та флори, виразна скарбниця цілком природних екосистем з її незвичайними, реліктовими рослинами, а також видами домашніх тварин, як ніде в Україні, а також його індивідуальні звичаї, традиції та також ремесла постійно привозили різноманітних мандрівників не тільки з нашої країни, а й з кількох інших народів.

Косівщина запускає новий туристичний сайт. ЗбручКарта музеїв міста Косів МапаКосів

Загальна площа області становить 968 кв. км. (6,5% обласного регіону).Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%) Область розташована у передгір’ях, а також у низинах Карпат.

Місто 1 Тип міста Міста 2 Усі переговори 45 Регіональні ради 1 Околиці Міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів району мають горбистий статус. Підсумки роботи обласного фермерського господарства за останні роки підтверджують досягнення місцевого економічного клімату.

Таким чином, протягом 2010 року його було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Сукупні економічні фінансові інвестиції також зростають (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень заробітної плати. Середня заробітна плата середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі було зареєстровано 5154 окремих юридичних осіб, а також 720 підприємств. Приймальна палата, а також База відпочинку сприяють створенню вигідних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення дозвільного провадження в обласній адміністрації.

Експортовані товари складаються з деревини та дерев’яних виробів, широкого асортименту комерційної продукції. До складу імпорту входять транспортні шляхи, вироби з каменю, а також гіпс, полімерні матеріали, сталь та вироби зі сталі. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в регіоні, становить 39 600 га (або 44% площі повного розташування): 30% орної землі, itmaa.org 63.

Косівська районна державна адміністрація

h2>

8% лісів. В основному жителі регіону – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних прибудинкових фермах, хоча в області налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 центрів дозвілля та індивідуальних будинків-інтернатів, 4 пансіонати, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, 52 гранди.

Фрагмент топографічної карти міста Косів МапаКосівКосів — Вікіпедія

Є автобусна переправа на ресурси (Косів-Київ).У районі працюють 652 одиниці роздрібної торгівлі, 141 об’єкт громадського харчування, 60 речей побутового обслуговування, 8 ринків.Споживні рішення використовують 19 видів їх обслуговування., для дачної локації, 15. Є 49 осередків товариства, 50 бібліотек, 5 дитячих шкіл мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, orgelportal.ch Космач), 3 галереї (Косів, Химчин, Кути) поблизу.

Освітні дані: в районі 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний коледж 546 учнів; 3 заклади коледжу. Медичне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська 85 ліжок, Космачська 16 ліжок, Косівська туберкульоз

В області є 641 ліжко-ліжко. Крім того, 10 медичних амбулаторій також надають своє медичне рішення. У цій області працюють 250 лікарів, https://discoveryshipyard.com/community/profile/keeleyober4635 762 зареєстровані медсестри. У Косівському районі функціонує професійно-технічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці обізнаних кадрів для народногосподарського клімату: плодівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки та інструменту, трактористів, автомобілістів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

нова публікація про

Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

https://kosiv.club/kosivschina/sport. html

Сфера компетенції дизайну Стиль одягу, натуральне мистецтво шкіра, Макет меблів, а також вироби з деревини, Графічний макет. Прикладне та декоративне мистецтво Сфера знань Художня робота з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Художнє ткацтво.