ФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це земля https://topfund.icu продуктивних полів і лук, високих пагорбів, а також стрімких потоків, 11plusprepschool. comсвіже повітря, а також чиста вода. Треба обговорити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її чарівність, а також багата фауна, а також флора, відмінна скарбниця повністю природних екосистем з її незвичайною, реліктовою рослинністю, а також домашніми тваринами, як ніде в Україні, крім індивідуальності людей, традицій а також ремесла фактично постійно приваблюють багато відвідувачів не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших народів.

Косів — ВікіпедіяЩо варто відвідати в Косові? – Цинічний Львів

Загальна площа області становить 968 квадратних кілометрів (6. 5% території області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області. Міське населення становить 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%). Область розташована на передгір’ї та внизу Карпат.

Місто 1 Тип громади Села 2 Усі населені пункти 45 Околиці Регіональні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів регіон має статус горбистого. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за поточні роки свідчать про досягнення місцевої економіки.

Отже, протягом 2010 р. порівняно з 2009 р. її було збільшено до 16%. Зростають і фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Ступінь доходу також зростає. Середній дохід штатного (на робочому місці) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 р. на Косівщині зареєстровано 5154 фізичні особи та 720 юридичних осіб. Приймальна палата, а також База відпочинку сприяє створенню бажаних умов для зростання послуг, спрощення державного зарахування, а також спрощення та прискорення дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Продукція експорту складається з деревини листяних порід, а також дерев’яних виробів, сорту https://hotwife-stories.com промислової продукції. До складу імпорту входять способи транспортування, гірські та гіпсові вироби, полімерні матеріали, метали, а також вироби з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Косівський район відпочинок – проживання, тури, цікаві екскурсії

8% woodlands. В основному місцеві особи – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних будинках, хоча в регіоні налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 центрів дозвілля, а також ексклюзивні пансіонати, 4 пансіонати, 1 розважальний центр для дітей, 4 готелі, 52 ферми.

Кос будує. Навіщо на Прикарпатті відновлюють килимовий цех - за 21 млн Косівська районна рада Івано-Франківської областіExplore «Музей сакрального мистецтва» в Косові AllTrails

There is a bus rout to the capital (Kosiv-Kyiv). 652 things of the retail commerce, 141 items of the public catering, 60 items of customer solutions, 8 markets are functioning in the area. The consumer services use 19 type of their service, 15 for the rural area. There are 49 society centres, 50 libraries, 5 kids art schools (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 museums (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітня інформація: в районі 55 середніх шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський навчальний центр, загалом в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 слухачів; 3 стаття установ заклади. Медична служба: https://www.earthguest. net/forum/profile/corneliusdunbar/ Косівська ЦРЛ ЛПЗ – 360 ліжок, Яблунівський РЛЗ – 100 ліжок, медичний заклад Кути – 85 ліжок, медичний заклад Космач – 16 ліжок, Косівський туберкульоз

У районі 641 ліжко. 10 клінічних диспансерів пропонують своє клінічне рішення. У цій сфері працює 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійно-технічний заклад:36, який орієнтований на підготовку кваліфікованих працівників для народного господарства: плодообробників, слюсарів виведеної з ладу сільськогосподарської техніки, а також приладів, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

прямо тут про

Косівщина запускає новий туристичний сайт

https://00. ge/forum/profile/harveym33708014/

Сфера компетенції Дизайн одягу, природне мистецтво шкіра, Макет меблів, а також вироби з деревини, Графічний макет. Сфера прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, художній метал, художня кераміка, творче ткацтво.