Села Косівського району

Косівщина – одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край родючих територій, а також полів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її витонченість, а також багата фауна та kea-games.com рослинність, унікальна скарбниця природні екосистеми з її незвичайними, реліктовими рослинами та різновидами тварин, як ніде в Україні, разом з її народними звичаями, практиками та ремеслами фактично постійно приваблюють незліченну кількість відпочиваючих не лише з нашої країни, а й з кількох інших країн..

Косів — ВікіпедіяКарпатські канікули з дітей: Косів, Коломия та Шешори

Загальна площа області становить 968 кв. км (6,5% області) Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Столичне населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). розташований у передгір’ях, а також у спусках Карпат.

Громада 1 Тип громади Села 2 Усі населені пункти 45 Місцеві обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% населених пунктів області мають горбистий стан. Результати ускладненої за поточні роки роботи місцевого фермерства підтверджують успішність економічного клімату околиць.

Так протягом 2010 року він зріс до 16% на відміну від 2009 року. Сукупні економічні інвестиції також зростають (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень заробітної плати. Звичайна заробітна плата штатного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 фізичні особи, а також 720 суб’єктів підприємницької діяльності. Реєстраційна палата та Центр дозвілля сприяють створенню бажаних проблем для розвитку організації, спрощення державного зарахування, а також спрощення та прискорення дозвільних процедур в обласному управлінні.

Косівська «народна майстерня» – Івано-Франківщина

8% лісів. В основному регіональні особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних ранчо, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 розважальних центрів, а також приватні пансіонати, 4 пансіонати, 1 центр відпочинку для молоді, 4 пансіонати, 52 плантації.

Успішний кейс в туризмі: Косів на Івано-ФранківщиніТопографічна карта міста Косів МапаКосів

На фінансування функціонує автобусний маршрут (Косів-Київ). В районі функціонують 652 речі роздрібної торгівлі, 141 предмети громадського харчування, 60 позицій обслуговування споживачів, 8 ринків. послуги пропонують 19 видів їх вирішення, 15 – для сільської місцевості. У ньому 49 закладів культури, 50 колекцій, 5 закладів дитячої творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути). регіон.

Освітня інформація: в районі 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський нічний коледж 546 учнів; 3 стаття установа установи. Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, packinsider. com Яблунівський РЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космач медзаклад 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 ліжко-ліжко. Крім того, 10 клінічних диспансерів пропонують свою послугу лікування. У цій сфері працює 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний заклад:36, який спеціалізується на підготовці компетентних працівників для https://www.wecas.on. ca/community/profile/chelseyowj90045/ загальнонаціональна економіка: садівники, монтажники сільськогосподарської техніки та інструментів, трактористи, водії, кухарі, майстри з плитки.

недавній пост про

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

https://www.gaviaresearch.com/community/profile/vaniacharbonnea/

Спеціалізація макету Макет одягу, https://tmcs. site/community/profile/ jerilyngood268/ Художня шкіра, Дизайн меблів та виробів з деревини, Графічний макет. Експертиза в прикладному та декоративному мистецтві Художня обробка дерева, Художня сталь, Художня кераміка, Уявне ткацтво.