Косівська міська рада

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край родючих полів і полів, високих гір, а також швидких струмків, свіжого повітря і чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її витонченість, а також багата фауна та флора, camionazoalen. com особлива скарбниця природного середовища з її незвичайною, реліктовою зеленню, а також домашніми тваринами, як ніде в Україні, а також персоналізованість її людей, звичаї та ремесла завжди привозили багатьох мандрівників не тільки з нашого власна країна, а також з багатьох інших країн.

Хребет Каменистий (Косів) МапаКосівТопографічна карта міста Косів МапаКосів

Загальна площа території становить 968 квадратних кілометрів (6, 5 % площі області). Населення становить 88268 осіб, тобто 6 осіб. 4% від усього різноманіття жителів нашої області. Міське населення становить 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%). Область розташована на передгір’ї та внизу Карпат.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі переговори 45 Регіональні обласні ради 1 Регіональні міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговори місцевості мають стан горбисті. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за останні роки підтверджують досягнення місцевої економічної ситуації.

Таким чином, протягом 2010 року вона зросла до 16% у порівнянні з 2009 роком. Збільшуються і сукупні економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень заробітної плати. Звичайна заробітна плата штатного (робочого) працівника зросла до 19,7% у 2010 році.

01.01. 2011 р. в Косівському районі зареєстровано 5154 юридичні особи, а також 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля допомагають створювати позитивні проблеми для зростання сервісу, www.joinbeanstalk.com спрощення державної реєстрації, а також спрощення, а також прискорення дозвільної процедури в обласному управлінні.

Продукція експорту складається з деревини, а також дерев’яних виробів, широкого асортименту промислових виробів.. Імпорт складається з транспортних шляхів, скельних та гіпсових виробів, https://www.tovoy.net/< /a> полімерні матеріали, camp.accountability.camp сталь, а також вироби зі сталі. The land that can be utilized for farming tasks in the region is 39,600 hectares (or 44% of the region complete area): 30% arable land, 63.

Косівська районна державна адміністрація

8% лісів. В основному мешканці сусідів – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і працює у своїх власних господарствах, хоча область налічує 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 центрів дозвілля та ексклюзивних пансіонатів, 4 курорти, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, 52 гранді.

Хребет Острій (Косів) МапаКосівКосівський район — Вікіпедія

Є автобусний маршрут до столиці (Косів-Київ).В області працюють 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 найменування громадського харчування, 60 об’єктів обслуговування споживачів, 8 ринків. Побутове обслуговування використовує 19 видів. їх обслуговування, для сільської місцевості 15. В області функціонує 49 закладів культури, 50 колекцій, 5 дитячих художніх училищ (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітня інформація: в області функціонує 55 загальноосвітніх закладів (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський навчально-методичний центр, в базовому в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний заклад 546 учнів; 3 заклади блогу. Рішення охорони здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська міська лікарня 85 ліжок, Космацький санаторій 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 заклад охорони здоров’я. закладні ліжка. 10 клінічних диспансерів використовують своє медичне рішення. У цій сфері працює 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний коледж:36, який орієнтований на підготовку кваліфікованих кадрів для народногосподарського клімату: плодівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки, а також приладів, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

Інші статті про

ФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини

https://kosiv.club/kosivschina/kosiv-information/56-kosiv-bazar. html

Стильова спеціалізація Дизайн костюмів, Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів та виробів з дерева, Графічний макет. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Художня обробка дерева, Художня сталь, Художня кераміка, Художнє ткацтво.