Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

Косівщина — одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край родючих територій, а також лугів, високих пагорбів, а також швидких струмків, pracownikwfirmie.pl свіжого повітря та охайності вода. Важливо відзначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього регіону, його краса, а також багата фауна, а також рослинність, відмінна скарбниця природних екологічних угруповань з її незвичайною, реліктовою рослинністю, а також різноманітними домашніми тваринами, як ніде в Україні, окрім народних звичаїв, звичаї: Крім того, ремесла постійно приваблюють багатьох відвідувачів не тільки з нашої власної країни, а також з багатьох інших країн.

ТОП -10 місць Косівщини МапаКосівТОП-10 місць Косівщини МапаКосів

Загальне розташування площа 968 км² (6,5% області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від усього різноманіття населення нашої області. Столичне населення складає 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%). Місцевість розташована у передгір’ях і спусках Карпат.

Громада 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів району мають стан гірського. Підсумки роботи обласного агрокомплексу за поточні роки свідчать про досягнення місцевої економічної ситуації.

Так протягом 2010 року її було збільшено до 16% у порівнянні з 2009 роком. Зростають і сукупні фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Типовий дохід штатного (офісного) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 року на Косівщині зареєстровано 5154 ФОП, а також 720 юридичних осіб.. Реєстраційна палата та Центр дозвілля сприяє створенню бажаних умов для розвитку компанії, спрощенню державної реєстрації, а також спрощенню, а також прискоренню дозвільної процедури в обласному управлінні.

Продукція експорту включає листяні породи, а також дерев’яні вироби, широкий спектр промислових товарів. Імпорт речей складається із способів транспортування, гірських, а також гіпсових виробів, полімерних матеріалів, roofvis-forum.predatorwebdesign.nl метали, а також вироби з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% лісів. Переважно місцеві особини – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює у власних підсобних господарствах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також приватних пансіонатів, 4 готелі, 1 розважальний центр для дітей, 4 готелі, 52 ферми.

Косів — ВікіпедіяКарта Косівського району МапаКосів

Є автобус подрібнення на фінансування (Косів-Київ). 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 об’єкт громадського харчування, 60 речей побутового обслуговування, https://creafuture. ro В області працює 8 ринків. Служба обслуговування клієнтів надає 19 видів своїх послуг, 15 – для глухих. Є 49 громадських центрів, 50 колекцій, 5 дитячих мистецьких закладів ( Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), в області 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітня інформація: в районі 55 загальноосвітніх закладів (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих дошкільних закладах обстежується 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 слухачів; 3 організації поштових установ. Лікувальне рішення: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівський РМЗ 100 ліжок, Кутинський ЛЗ 85 ліжок, Космацький оздоровчий центр 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі є 641 лікарняне ліжко. Свою медичну послугу надають 10 медичних амбулаторій. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих кадрів для народного господарства: плодівників, слюсарів з ремонту сільгосптехніки, а також інструментів, трактористів, шоферів, thermodynamic-evolution.org кухарі, майстри плитки.

перегляньте цю публікацію в блозі про

Успішний кейс в туризмі міста Косів

https ://snow-nation.ca/community/profile/wilsontoussaint/

Сфера компетенції Дизайн одягу, Художня шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з деревини, Графіка стиль. Прикладне та декоративне мистецтво Сфера компетенції Творчі вироби з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Уявне ткацтво.