Косівська районна державна адміністрація

Косівщина є одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край родючих територій, а також лугів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні водні ресурси. Особливість цієї місцевості, її привабливість, а також багатство тварин і рослинного світу, єдина в своєму роді скарбниця природного середовища з неповторною, реліктовою зеленню та різноманітністю тварин, як ніде в Україні, крім її народні індивідуальні, https://naturallybrownwoman.com/ звичаї, а також ремесла насправді завжди привертали увагу багатьох туристи не тільки з нашої країни, але й з багатьох інших країн.

Топографічна карта міста Косів МапаКосівГора Кичера (gps-трек) МапаКосів

Загальна площа області становить 968 квадратних кілометрів (6,5% площі області). територія).Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%) Область розташована в передгір’ях і спусках Карпат.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі переговори 45 Регіональні обласні ради 1 Регіональні міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населених пунктів району мають статус гірських. Результати ускладненої за останні роки роботи обласного агропромислового комплексу підтверджують досягнення місцевої економічної ситуації.

Отже, протягом 2010 року її було піднято до 16% на відміну від 2009 року. Збільшуються і сукупні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівняти з 2009 роком). Рівень доходів також зростає. Типова заробітна плата середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 фізичні особи, а також 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля сприяють розвитку позитивних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення, а також пришвидшення дозвільної процедури в обласному управлінні.

thenoobhut.weqollab.com кам’яних та гіпсових виробів, полімерних матеріалів, металів та https://charissevanhorn.com/community/profile/nonaleverette08 металеві вироби. Земля, яка може використовуватися для ведення сільського господарства в районі, становить 39 600 га (або 44% загальної площі області): 30% обробних земель, 63.

новини косів сьогодні

8% лісів. В основному місцеві – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і працює на власних прибудинкових фермах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території району розташовано 7 баз відпочинку та індивідуальних пансіонатів, 4 пансіонати, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, 52 пансіонати.

Косів — Вікіпедія Що варто відвідати в Косові? – Цинічний Львів

Відбувається обмолот автобуса на фінансування (Косів-Київ). В області працює 652 найменування роздрібного бізнесу, 141 найменування весільного обслуговування населення, 60 речей побутового обслуговування, 8 ринків. Споживчі рішення пропонують 19 типів своїх рішень, 15 для глухих. Є 49 будинків культури, 50 бібліотек, 5 дитячих художніх училищ (Косів, Кути, agnews.begeton.com Рожнів, Яблунів, Космач), в районі 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в області 55 середніх шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр складається з, в базі в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 стаття установ заклади. Рішення клінічної допомоги: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська ЦРБ 85 ліжок, Космач 16 ліжок, Косівська туберкульоз

В області налічується 641 ліжко-ліжко. Крім того, 10 медичних амбулаторій також надають своє лікування. У цьому районі працюють 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічний технікум:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих кадрів для народногосподарського клімату: плодівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки, а також інструментів, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів з плитки.

відвідайте сторінку про

Косів туристичний на старій листівці

https://germanttc.com. au/community/profile/dinadisney4393/

Стильова спеціалізація Макет костюма, Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з дерева, Графічний дизайн. Спеціалізація прикладного та привабливого мистецтва Художня робота з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Уявне ткацтво.