Косівська районна державна адміністрація

Косівщина – одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край продуктивних полів і полів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря, а також чистої води. Необхідно констатувати, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її краса, а також багатство тварин і флори, унікальна скарбниця природних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами та www.kliniekonline. nl також види домашніх тварин, як ніде в Україні, а також її люди, виготовлені на замовлення, звичаї та ремесла, насправді постійно приваблюють багато туристів не лише з нашої країни, а й з багатьох інших народів.< /p>

Успішний кейс в туризмі: Косів на Івано-ФранківщиніІсторична Косівщина: з’фото всієї Косівської світлини Вільні новини Івано-Франківська

The Загальна площа території 968 квадратних кілометрів (6,5% області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної різноманітності населення нашої області. Столичне населення складає 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%). Область розташована на передгір’ї та внизу Карпат.

Громада 1 Міста Міста 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів регіон має статус горбистого. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за останні роки підтверджують досягнення місцевої економіки.

Тому протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Накопичено. Зростають і фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень доходу. Середня заробітна плата штатного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

01. 01.2011 р. у Косівському районі зареєстровано 5154 фізичні особи та 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата та База відпочинку сприяють створенню сприятливих умов для розвитку організації, спрощення державного зарахування, а також спрощення та прискорення дозвільної процедури в обласній адміністрації.

Косівський фотоальбом

8% woodlands. В основному жителі регіону – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних домашніх фермах, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території області функціонують 7 центрів дозвілля, а також пансіонати, 4 готелі, 1 розважальний центр для молоді, 4 готелі, 52 гранди.

Таємничі водоспади у Косові (gps-треки) МапаКосівКосів — Вікіпедія

https://australianshooters.com. au 5 дитячих художніх коледжів (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, https://www.topspremium.com/community/profile/henrybainton830/ Кути) в районі.

Освітні дані: в районі функціонує 55 ІІ закладів (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 слухачів; 3 повідомлення шкільні заклади. Охорона здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульоз

У районі 641 медичний заклад. центральні ліжка. Крім того, послугами охорони здоров’я користуються 10 медичних амбулаторій. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний коледж:36, який орієнтований на підготовку обізнаних кадрів для загальнодержавного економічного клімату: плодівників, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також інструментів, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, майстрів плиточної справи.< /p>

останнє повідомлення про

Косівський район – Віртуальний музей одягу традицій

https://australianshooters.com. au/forum/profile/florasparrow375/

Дизайн сфера компетенції Дизайн одягу, Художня шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з деревини, Графічний дизайн. Експертиза в прикладному та декоративному мистецтві Художня робота з дерева, художній метал, художня кераміка, https://projectslib.com/community/profile/dyzflynn8557001/ Художнє ткацтво.