Історична Косівщина: з’ вся унікальні світлини (то)

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край продуктивних полів, а також полів, високих гір, а також швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Треба обговорити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її чарівність, а також багата фауна, а також рослинність, виразна скарбниця природних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами, а також типами домашніх тварин, яких немає в Україні, а також її люди, виготовлені на замовлення, звичаї, а також ремесла насправді завжди приваблювали різноманітних відвідувачів не тільки з нашої власної країни, а й з багатьох інших народів.

Косівський район — ВікіпедіяКосів, Косівський район: погода, ресторани, готель, афіша.

Повна площа території 968 кв. км (6. 5 % площі області). Населення становить 88268 осіб, underneaththesky.co.uk, тобто 6. 4 % від загального розмаїття жителів нашої області Столичне населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%).Розташована на передгір’ях і внизу Карпат.

Громада 1 Місто Села 2 Усі переговори 45 Міський район Районні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% населених пунктів області мають горбистий стан. Про досягнення місцевої економіки свідчать результати роботи райаграрного комплексу за поточні роки.

Таким чином, протягом 2010 року вона зросла до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають також фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата стандартного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 фізичних осіб та 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата та База відпочинку сприяють створенню сприятливих проблем для розвитку підприємства, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення дозвільної процедури в облдержадміністрації.

Продукція експорту включає деревину та дерев’яні вироби, www.theheallions.club великий набір комерційних продуктів. Імпортні речі складаються з транспортних шляхів, гірських, а також гіпсових виробів, полімерних виробів, сталі, а також сталевих виробів. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

8% woodlands. Як правило, околиці – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних фермах, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території району розташовано 7 розважальних центрів та пансіонатів, 4 готелі, 1 центр відпочинку для дітей, 4 санаторії, 52 гранди.

ТОП-10 місць Косівщини МапаКосівКосів – колиска гуцульської культури та звичаїв KARPATY.LOVE

До столиці (Косів-Київ) ходить автобус. 652 предмети роздрібного бізнесу, 141 річ загального весільного харчування, https://www.theheallions. club/community/profile/kellibostick999 У регіоні функціонує 60 позицій обслуговування клієнтів, 8 ринків. Побутове обслуговування використовує 19 видів своїх рішень, для сільської місцевості, 15. В районі 49 осередків товариства, 50 колекцій, 5 закладів дитячої творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітня інформація: в області 55 середніх шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 заклади коледжу. Медична допомога: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РЛ 100 ліжок, Кутинська ЦРЛ 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська ТБ

В області 641 ліжка медичних установ. Службою клінічної допомоги користуються 10 медичних амбулаторій. У цьому районі працюють 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічна установа:36, яка орієнтована на підготовку кваліфікованих кадрів для загальнодержавної економічної ситуації: плодообробників, слюсарів з ремонту сільськогосподарської техніки, а також приладів, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, майстрів з плитки.

перегляньте це про

Косів туристичний на старій листівці

https://unlucky-gaming.co/community/profile/joeannkpv828757/

Сфера стилю. Макет костюма, www.thecarlebachshul.org Художня шкіра, дизайн меблів і дерево предмети, графічний дизайн. Спеціалізація прикладного, а також декоративного мистецтва Творча робота з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Художнє ткацтво.