Косівщина запускає новий туристичний сайт

Косівщина – це лише одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край продуктивних полів і полів, високих пагорбів і стрімких потоків, свіжого повітря, а також чистої води. Варто зазначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її привабливість, а також багата фауна, а також флора, унікальна скарбниця природних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами та видами домашніх тварин, як ніде в Україні, а також її персоналізаціями, звичаями та ремесла завжди приваблювали багато відпочиваючих не тільки з нашої власної країни, а й з багатьох інших країн.

Косів — ВікіпедіяКосівський район — Вікіпедія

Загальна площа району 968 кв.км (6,5% території області), населення 88268 осіб, тобто 6,4 % від загального розмаїття жителів нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%). Територія розташована на передгір’ях і внизу Карпат.

Місто 1 Місто типу Міста 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Обласні сільські ради 39 60% переговорів району мають стан гірського. Підсумки роботи місцевого агрокомплексу за останні роки підтверджують успішність економічної ситуації мікрорайону.

Тому протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Збільшуються також накопичені економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Рівень доходу теж зростає. Звичайна заробітна плата середнього працівника (робочого) у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 ФОП та 720 суб’єктів підприємницької діяльності. Приймальна палата, а також Центр дозвілля сприяє створенню позитивних проблем для зростання сервісу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та www.tovoy.net прискорення процесу дозволу в регіональному управлінні.

The exporting items include wood and www.arera.org.uk woodenware, variety of commercial products. The importing things consists of transport ways, stone- and plaster ware, polymeric products, metals and metal ware. The land that can be made use of for agricultural activities in the area is 39,600 hectares (or 44% of the area overall area): 30% arable land, 63.

Готелі з басейнами в Косові

8% woodlands. Переважно місцеві жителі – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом та роботою у власних підсобних господарствах, хоча область налічує 21 більшу ферму. На території району розташовано 7 центрів дозвілля, а також приватні пансіонати, 4 пансіонати, 1 база відпочинку для молоді, 4 готелі, 52 садиби.

Дослідіть «Музей сакрального мистецтва» в Косових AllTrailsУспішний кейс у туризмі: Косів на Івано-Франківщині

Є автобусний маршрут до ресурсів (Косів-Київ).У районі функціонують 652 речі роздрібної торгівлі, 141 найменування громадського харчування, 60 речей клієнтських рішень, 8 ринків. Споживчі рішення пропонують 19 видів своїх рішень, для країни – 15. Є 49 Домів культури, 50 бібліотек, 5 дитячих мистецьких закладів (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути) в районі.

Освітня інформація: https://www.security-blog.at/ в районі 55 середніх коледжів (там навчається 10109 учнів), 22 дитсадка (входить Юторопський освітній центр, charissevanhorn. com загалом у цих садочках обстежується 1355 малюків); Косівська нічна школа 546 вихованців; 3 заклади шкільного зв’язку Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська міська медична установа 85 ліжок, Космач ЛПЗ на 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області налічується 641 ліжко-ліжко. У цій сфері працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійно-технічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці обізнаних робітників для загальнодержавної економічної ситуації: плодообробників, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також устаткування, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточника.

Інші джерела про

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

https://lehongchau. com/profile/shelleyikb40235/

Стиль Сфера компетенції Макет одягу, Художня шкіра, Дизайн меблів, а також вироби з дерева, Графічний стиль. Сфера прикладного та привабливого мистецтва Творчі вироби з дерева, художня сталь, художня кераміка, уявне ткацтво.