Косівський фотоальбом

Косівщина лише одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край продуктивних полів і лугів, високих гір і швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Важливо відзначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її привабливість, а також багаті тварини та рослинність, виразна скарбниця природних екосистем з її незвичайними, реліктовими рослинами, а також різноманітними домашніми тваринами, як ніде в Україні, а також її люди, створені на замовлення, звичаї а також ремесла фактично постійно привозили численних відпочиваючих не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

ТОП-10 місць Косівщини МапаКосівКосів – колиска звичайної культури та культури KARPATY.LOVE

Загальна площа території 968 кв.км (6,5% площі області), чисельність населення 88268 особин, тобто 6. 4% від загальної різноманітності населення нашої області Столичне населення становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%). Територія розташована як у передгір’ях, так і внизу с. Карпати.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі переговори 45 Міські районні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів області мають статус гірського. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за останні роки свідчать про успішність місцевої економіки.

Таким чином, протягом 2010 року вона зросла до 16% порівняно з 2009 роком. Накопичено. збільшуються і економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Підвищується і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 фізичних осіб, а також 720 підприємств. Реєстраційна палата, а також База відпочинку сприяють створенню сприятливих проблем для розвитку бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та пришвидшення дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Продукція експорту включає деревину, а також вироби з дерева, широкий асортимент промислових виробів. The importing things includes transport ways, stone- and plaster ware, polymeric materials, metals as well as metal ware. The land that can be utilized for farming activities in the region is 39,600 hectares (or 44% of the region complete location): 30% cultivatable land, 63.

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

8% woodlands. Насамперед мешканці сусідів – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також з роботою на своїх власних фермах, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 розважальних центрів, а також пансіонати, 4 готелі, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, https://www.devriestechnology.com/community/profile/ofeliamcdavid70/ 52 садиби.

Карпатські канікули з дітей: Косів, Коломія та ШешориТОП-10 місць Косівщини МапаКосів

Відбувається обмолот автобуса на фінансування (Косів-Київ). 652 об’єкти роздрібного бізнесу, https:/ /zukunftsdidaktik.de/community/profile/graigseifert488/ В області працює 141 пункт загального весільного харчування, 60 об’єктів побутового обслуговування, 8 ринків, Служба обслуговування клієнтів надає 19 видів послуг, 15 за глушини. Є 49 будинків культури, 50 бібліотек, 5 юнацьких художніх училищ (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), https://underneaththesky.co.uk/ 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути) в області.

Освітні дані: в районі 55 ДНЗ (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський навчальний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 слухачів; 3 стаття установ заклади. Лікувальна служба: Косівський ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівський РМЗ 100 ліжок, Кутинський РМЗ 85 ліжок, Космацький ЛЗ 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі є 641 ліжко-ліжко. Крім того, послуги з лікування надають 10 клінічних диспансерів. У цьому районі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний заклад:36, який спеціалізується на підготовці обізнаних кадрів для народногосподарського стану: плодівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки, а також техніки, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточних робіт.< /p>

останнє повідомлення про

Косівська міська рада

https://kosiv.club/message/49-property/900-orenda-kvartyr. html

Спеціалізація макетування Стиль костюма, Художня шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з дерева, Графічний дизайн. Сфера компетенції прикладного та декоративно-прикладного мистецтва Виробництво з дерева, художня сталь, художня кераміка, https://www.friendscampus.com/< /a> Художнє ткацтво.