Уривок з репортажу «Косів і Косівщина»

Косівщина — одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край багатих полів, а також полів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Треба обговорити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього регіону, його привабливість, а також рясна фауна, а також флора, особлива скарбниця повністю природних екологічних угруповань з її рідкісною, реліктовою зеленню, а також видами тварин, як ніде в Україні, разом з його народними уособленнями, звичаї як а також ремесла постійно приваблювали багато відпочиваючих не тільки з нашої власної країни, але й з кількох інших країн.

Хребет Каменистий (Косів) МапаКосівКосів – колиска гуцульської культури та звичаїв KARPATY.LOVE

Загальна площа області становить 968 квадратних кілометрів (6,5% території області). Населення 88268 осіб, http://www.slightlynormal.club/community/profile/raymundolocklea , що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області.Міське населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). Територія розташована на передгір’ї та внизу Карпат.

Громада 1 Тип громади Міста 2 Усі населені пункти 45 Обласні обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населені пункти району мають стан гір. Підсумки роботи обласного фермерського господарства за останні роки свідчать про успішність економічної ситуації в області.

Тому протягом 2010 року вона зросла до 16% у порівнянні з 2009 роком. Зростають і сукупні економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Рівень заробітної плати теж зростає. Типовий дохід середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 фізичних осіб та 720 компаній. Приймальна палата та База відпочинку сприяють створенню бажаних умов для розвитку бізнесу, спрощенню державної реєстрації, а також спрощенню та пришвидшенню дозвільних процедур в обласному управлінні.

Центр. експортером продукції є деревина та вироби з дерева, різноманітні промислові товари. Імпорт речей включає способи транспортування, вироби з каменю та гіпсу, полімерні матеріали, метали, а також вироби з металу. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в районі, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

8% woodlands. Здебільшого регіональні особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних прибудинкових ранчо, хоча в області налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 баз відпочинку та ексклюзивних пансіонатів, https://camp.accountability.camp/Community /profile/shelaperson195/ 4 готелі, 1 розважальний центр для дітей, 4 курорти, 52 ферми.

Косів - колиска гуцульської культури та звичаїв KARPATY.LOVEКосівський район — Вікіпедія

Відбувається обмолот автобуса до фінансування (Косів-Київ). В районі працюють 652 речі роздрібного бізнесу, 141 річ громадського весільного харчування, 60 речей обслуговування клієнтів, 8 ринків. 19 видів їх обслуговування, для сільської місцевості 15. Є 49 Домів культури, 50 колекцій, 5 дитячих художніх училищ (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, www.futureforeseen.com Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, https ://driptips.toro.com/community/profile/bacmason0605777/ Кути) в районі.

Освітня інформація: в районі 55 середніх шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський освітній центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 вихованців; 3 повідомлення в блозі шкільних закладів. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівський РЗ 100 ліжок, https://dev.i-Smartcloud.com/Index. php/forum/profile/terrelldugas73/ Кутинський місцевий медичний заклад 85 ліжок, Космацький медичний заклад 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 ліжка оздоровчого центру. Крім того, медичну послугу надають 10 медичних амбулаторій. У цьому районі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний заклад:36, який зосереджується на підготовці кваліфікованих кадрів для народного господарства: плодівників, слюсарів з ремонту сільськогосподарської техніки, а також приладів, трактористів, автомобілістів, кухарів, https://www.bikepacking.quebec/community/profile/ Sfaarden6415642/ майструє плитку.

перейти на сторінку про

Косів і Косівщина в раритетних фотографіях кінця ХІХ століття

https://www.realizeyourpossible. com/community/profile/philbarge782270/

Сфера компетенції макетування Дизайн костюмів, digixcommerce.com Художня шкіра, Дизайн меблів, а також вироби з дерева, Графіка макет. Сфера прикладного та привабливого мистецтва Художня робота з дерева, художня сталь, художня кераміка, https://roofvis-forum.predatorwebdesign.nl/community/profile/herman09r604167/ Уявне плетіння.