Косів і Косівщина в раритетних фотографіях кінця ХІХ століття

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край продуктивних районів і projectslib.com також полів, високих пагорбів, а також стрімких потоків, свіжого повітря та також чиста вода. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього краю, його елегантність, а також багаті тварини і https://thesuccessfulteacher.co. uk/community/profile/koryrowland255 також флора, єдина в своєму роді скарбниця природних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами, а також видами тварин, як ніде в Україні, а також індивідуальністю людей, практиками і ремесла постійно приваблюють численних відпочиваючих не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Історична Косівщина: з' всі унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано-ФранківськаКосівщина запускає новий туристичний сайт. Збруч

Загальна площа області становить 968 кв. км (6,5% території області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної різноманітності населення нашої області. Столичне населення складається з 14552 (16,5%) і країни 73716 (83,5%). Область розташована на передгір’ї, а також на схилі Карпат.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі населені пункти 45 Місцеві обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Міські ради 39 60% населені пункти району мають статус горбистих. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за останні роки підтверджують досягнення місцевого економічного клімату.

Таким чином, протягом 2010 року він зріс до 16% на відміну від 2009 року. Збільшуються і сукупні фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Ступінь доходу також зростає. Середня заробітна плата середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі було зареєстровано 5154 фізичних осіб та 720 підприємств.. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля сприяє створенню позитивних проблем для зростання послуг, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення дозвільної процедури в обласному управлінні.

Продукція експорту складається з лісоматеріалів і дерев’яних виробів, широкого спектру промислових товарів. До складу імпорту входять транспортні засоби, вироби з каменю та гіпсу, полімерні вироби, сталь, а також вироби зі сталі. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області, становить 39 600 га (або 44% площі повного розташування): 30% обробних земель, 63.

Косівський район відпочинок – проживання, тури, цікаві екскурсії

8% forests. В основному мешканці сусідів – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і працює у власних прибудинкових фермах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також ексклюзивні пансіонати, 4 готелі, 1 розважальний центр для дітей, 4 пансіонати, 52 гранди.

Карта музеїв міста Косів МапаКосівХребет Каменистий (Косів) МапаКосів

До столиці (Косів-Київ) функціонує автобусний маршрут 652 об’єкти роздрібного бізнесу, 141 об’єкт громадського весільного харчування, 60 об’єктів споживчих рішень, 8 ринків. їх обслуговування, для заміського розташування 15. В районі функціонує 49 осередків товариств, 50 бібліотек, 5 закладів юнацької творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітня інформація: в області 55 старших шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський вечірній коледж 546 учнів; 3 стаття шкільні організації. Лікувальне рішення: forum.suenee. cz Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівський РЗ 100 ліжок, Кутинська ЦРЛ центр 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 ліжко. 10 медичних амбулаторій використовують своє клінічне рішення. У цій сфері працює 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує професійне технологічне училище:36, яке зосереджено на підготовці обізнаних робітників для загальнодержавного економічного клімату: плодівників, монтувальників сільськогосподарської техніки, а також обладнання, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточних робіт.

перегляньте цей сайт про

Карта Косівщина туристична – МапаКосів

https://www.terrafoodstore. com/community/profile/torrimelton4969/

Поле стилю досвіду Дизайн одягу, Художня натуральна шкіра, Стиль меблів, а також вироби з дерева, Графічний макет. Застосовано та https://darkwebanime. com/community/profile/charley51859176 також спеціалізація декоративно-прикладного мистецтва Художня робота з дерева, художній метал, художня кераміка, творче ткацтво.