Косів і Косівщина в раритетних фотографіях кінця ХІХ століття

Косівщина — одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це земля родючих територій, а також лугів, високих пагорбів, а також стрімких потоків, свіжого повітря та чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні води. Особливість цього регіону, його витонченість, а також багата фауна, а також рослинність, виразна скарбниця повністю природних екосистем з її незвичайними, реліктовими рослинами та видами домашніх тварин, як ніде в Україні, окрім її народних особливостей, звичаїв як а також ремесла фактично постійно привозили незліченну кількість відвідувачів не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших народів.

Гора Кичера (gps-трек) МапаКосівКарпатські канікули з дітей: Косів, Коломия та Шешори

Повна площа області становить 968 квадратних кілометрів ( 6,5% території області.Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Населення міста становить 14552 (16,5%), країни 73716 (83).. 5%) Область розташована як у передгір’ях, так і внизу Карпат.

Місто 1 Тип громади Міста 2 Усі переговори 45 Околиці Регіональні ради 1 Регіональні міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населених пунктів району мають горбистий стан. Результати ускладненої за поточні роки роботи сільського господарства області підтверджують досягнення економічного клімату сусідства.

Тому протягом 2010 року його було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Збільшуються також сукупні економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень доходів. Середній дохід середнього працівника (на робочому місці) у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 5154 фізичні особи та https://www.rusticaly.com/ Також у Косівському районі зареєстровано 720 суб’єктів господарювання.Реєстраційна палата та ДК сприяє створенню сприятливих проблем для розвитку організації, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення процесу узгодження в обласному управлінні.

Експортують товари з листяних порід, а також дерев’яні вироби, широкий асортимент промислових товарів. Імпортні речі включають шляхи транспортування, benzocure.org Кам’яні, а також гіпсові вироби, полімерні вироби, метали, а також металеві вироби. The land that can be used for agricultural activities in the region is 39,600 hectares (or 44% of the area complete location): 30% arable land, 63.

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

8% woodlands. Загалом сусідні люди – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних будинках ранчо, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також ексклюзивні пансіонати, 4 пансіонати, 1 центр відпочинку для дітей, 4 бази відпочинку, 52 плантації.

Косів — ВікіпедіяГора Кичера (gps-трек) МапаКосів

На фінансування ведеться перевезення автобусів (Косів-Київ).У районі працюють 652 об’єкти роздрібного бізнесу, 141 об’єкт громадського харчування, 60 об’єктів обслуговування споживачів, 8 ринків.Обслуговування клієнтів використовує 19 видів. їхнього розв’язання, для глухів 15. В районі 49 Домів культури, 50 колекцій, 5 училищ дитячої творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: https://hkermall. comв районі 55 старших шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 ст. організації коледжу. Рішення охорони здоров’я: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівський РЗ 100 ліжок, Кути Граждан 85 ліжок, Космач 16 ліжок, Косівський ТБ

В області є 641 ліжко-ліжко. Крім того, 10 клінічних диспансерів також постачають свої лікувальні рішення. У цьому районі працює 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує професійний технікум:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих кадрів для народногосподарського стану: плодівників, слюсарів виведеної з ладу сільгосптехніки, а також техніки, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

Інші статті про

Косівський район відпочинок – проживання, тури, цікаві екскурсії

https://roofvis-forum.predatorwebdesign. nl/community/profile/charliembk48378/

< p class="p__10">Дизайн-спеціалізація Дизайн одягу, Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів та виробів з дерева, Графічний макет. Застосовано та https://00. ge/forum/profile/racchele20m61818 також спеціалізація « Декоративне мистецтво » Творчі вироби з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Уявне ткацтво.