Косівська районна державна адміністрація

Косівщина – одне з найпривабливіших місць Гуцульщини. Це край родючих полів, а також полів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та https://tmcs.site /community/profile/lizafranz019466/ також прибирає воду. Важливо відзначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цього регіону, його витонченість, а також багатство фауни та флори, виразна скарбниця цілком природних екосистем з її незвичайною, реліктовою рослинністю, а також видами тварин, як ніде в Україні, окрім того, що люди на замовлення, звичаї а також ремесла завжди приваблювали незліченну кількість відпочиваючих не тільки з нашої власної країни, але й з багатьох інших народів.

Косів — Вікіпедія: Косів, Коломія та ШешориКосів — Вікіпедія

Загалом Розташування території 968 кв. км (6,5% області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної різноманітності населення нашої області. Міське населення складається з 14552 (16,5%), а населення країни – 73716 (83,5%). Місцевість розташована як у передгір’ях, так і внизу Карпат.

Місто 1 Сільськогосподарські села 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Обласні міські ради 1 Обласні сільські ради 39 60% переговорів області мають статус гірського. Підсумки роботи місцевого агрокомплексу за поточні роки підтверджують досягнення мікрорайонного економічного клімату.

Отже, протягом 2010 року він зріс до 16% у порівнянні з 2009 роком. Сукупні економічні фінансові інвестиції також зростають (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Середня заробітна плата середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 фізичних осіб та 720 юридичних осіб.. Реєстраційна палата, а також База відпочинку сприяє створенню вигідних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення, а також швидкості дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Продукція експорту складається з листяних порід, а також дерев’яних виробів, широкого асортименту промислових товарів. Імпорт складається з транспортних шляхів, law.org.ge гірських порід, а також гіпсових виробів, полімерних виробів, метали та вироби з металу. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в області, становить 39 600 га (або 44% від загальної площі області): 30% орної землі, 63.

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

8% лісів. В першу чергу місцеві жителі – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом та роботою у власних присадибних господарствах, хоча область налічує 21 більше ранчо. На території області функціонують 7 розважальних центрів та будинків-інтернатів, 4 пансіонати, 1 розважальний центр для молоді, 4 пансіонати, 52 пансіонати.

Історична Косівщина: з'явилися унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано-ФранківськаЩо варто відвідати в Косові? – Цинічний Львів

There is a bus thrashing to the resources (Kosiv-Kyiv). 652 items of the retail business, 141 items of the general public wedding catering, 60 things of consumer solutions, 8 markets are working in the area. The customer services offer 19 kinds of their service, 15 for cpsa108memphis.org the backwoods. There are 49 culture centres, 50 libraries, 5 kids art colleges (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітні дані: в області 55 середніх шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (Юторопський навчальний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський нічний коледж 546 учнів; 3 заклади повідомлення. Охорона здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівський РЛЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацький медичний заклад 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 лікарняні ліжка. 10 клінічних диспансерів пропонують свою медичну допомогу. У цьому районі працюють 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний коледж:36, який орієнтується на підготовку досвідчених працівників для народногосподарського клімату: садівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки, а також техніки, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, https://www.wolfsniperclan.com/community/profile/forestcubadgee/ майстри плитки.

докладніше про

Карта Косівщина туристична – МапаКосів

https ://hashlin.com/forum/profile/nildadevis7779/

Спеціалізація макету Макет костюма, Художня натуральна шкіра, Макет меблів, а також дерев’яних виробів, Графічний стиль. Прикладний а також сфера знань декоративно-прикладного мистецтва Творчі вироби з дерева, художнього металу, художньої кераміки, творчого ткацтва.